Wanneer

We dansen iedere donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur. Je bent vanaf 19.30 uur van Harte Welkom om rustig aan te komen en een lekker kopje thee te drinken.

Waar

We dansen in een prachtige grote ruimte aan de                                                      Korenberg 90                                                                                                                  te Bergen op Zoom

Kosten

De eerste keer kun je een kennismakingkaart kopen van 3 lessen voor € 20,- om te ervaren of Biodanza iets voor jou is. Daarna heb je de keus voor een kaart van

  • 5 lessen voor €55,-
  • of 10 lessen voor €100,-

Bij voldoende ervaring is het ook mogelijk om losse lessen te nemen à €12,-

Het is fijn om gemakkelijk zittende kleding aan te doen waarin je goed kunt bewegen en als je het warm krijgt ook wat uit kunt trekken.

We dansen op blote voeten, maar als je dat vervelend vindt mag je ook op sokken met antislip of dunne gymnastiekschoentjes.

Het is fijn om een flesje water mee te nemen. Je kunt ook altijd in de keuken, grenzend aan de danszaal, water pakken.

Benieuwd hoe een les eruit ziet?

De les begint zittend in een kring met een lekkere kop thee. Er volgt een korte uitleg over het thema van de avond en de mogelijkheid iets te delen met de groep over je ervaringen van de week daarvoor. Dan gaan we dansen!

Elke avond bestaat uit zo’n 14-tal oefeningen van bewegen op muziek, allemaal verschillende dansen oefeningen met speciaal daarvoor geselecteerde muziek.

In de les zit een opbouw, elke dans volgt op de voorgaande en zijn zo georganiseerd dat ze een verandering op gang kunnen brengen. We beginnen de avond met actieve dansen vol van ritme, plezier en vitaliteit, in het tweede deel van de sessie zijn de dansen veel rustiger en langzamer waardoor je je kan ontspannen. Je danst afwisselend alleen, met een ander of met de hele groep.

We dansen op muziek uit allerlei werelddelen en uit allerlei stromingen: oud, nieuw, klassiek, jazz, dixieland, pop, wereldmuziek uit Afrika, Zuid-Amerika enz.

If you dance with your heart your body will folow    Mia Michaels