Welkom op onze site

Biodanza
Heb je daar wel eens van gehoord?
Hoe komt het dat vele mensen, jong en oud, wekelijks in kleine en grote groepen naar hartenlust met elkaar dansen in Nederland en de rest van de wereld?

Hoe komt het dat er meer dan 150 geregistreerde Biodanza docenten in Nederland zijn, die in een goed georganiseerde beroepsvereniging waken over de kwaliteit van hun lessen? Dat er wereldwijd congressen zijn waar duizenden mensen aan meedoen? Dat er in Brazilië, Italië, Zwitserland, Spanje Frankrijk, Duitsland, Engeland en de laatste jaren ook in Nederland steeds meer mensen aan meedoen?

Biodanza leidt ons naar de kunst van het leven, naar gezondheid. Het helpt je te ontdekken wat goed voor je is, voor jou en je lichaam, het helpt ons los te komen van vaste patronen en vrij te bewegen. Het helpt om je denken, voelen en doen op één lijn te krijgen.

Misschien ben je al bekend met Biodanza en misschien ook niet. Je zult hier in ieder geval de nodige informatie kunnen vinden.

Mochten er vragen zijn kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, maar je bent vooral Van Harte Welkom om Biodanza te komen ervaren!